Veel studenten zijn onzeker of zenuwachtig omdat ze niet goed weten wat er van ze wordt verwacht bij hun afstudeerpresentatie of verdediging. Zonder plan doe je soms maar wat, met meer stress en een mogelijk lager cijfer tot gevolg.

Dit is nergens voor nodig.

Want ik heb dit proces voor je gehackt. Op basis van mijn begeleidingservaring met honderden studenten weet ik precies wat je opleiding, begeleider en beoordelaars van je verwachten - en wat jij kunt doen om je zo goed mogelijk voor te bereiden en een zo hoog mogelijk cijfer te halen.

Iedereen kan hiermee aan de slag, zolang je maar bereid bent er tijd en moeite in te steken. En aangezien je dit leest was je dat toch al van plan - dus waarom niet meteen aan de slag met behulp van mijn expertise en materialen?

Je kunt je presentatie eigenlijk zien als het afrijden voor je rijbewijs. Net als zo'n examen, zijn alle afstudeerpresentaties en verdedigingen op eenzelfde manier opgezet. Ook worden ze op eenzelfde manier beoordeeld. Afwijkingen en uitzonderingen zijn natuurlijk altijd mogelijk, maar daar kun je ook op anticiperen.

In deze cursus krijg je van mij een overzichtelijk stappenplan waarmee je:

  • Gestructureerd een duidelijke en concrete presentatie kunt opbouwen;
  • Aan de hand van een simpele tijdslijn je presentatie herhaaldelijk kunt doorlopen - dagen of zelfs weken vóórdat je daadwerkelijke presentatie is;
  • Tips om met een goede indruk binnen te komen, je voor te stellen, anderen aan te spreken, en te vertrekken.
  • Tips & tricks om beter en duidelijker te spreken;
  • Je cijfer omhoog kunt krijgen door je publiek te verrassen met extra materialen;
  • En nog veel meer.