/

Even voorstellen: Tim Goudriaan


Teachmehowtodothat (TMH) richtte ik in in 2015 op, toen nog onder de naam Scriptiebegeleider. Aangezien ik zelf alle obstakels van het scriptie schrijven heb meegemaakt maar ook heb overwonnen, heb ik deze ervaring jarenlang ingezet als externe begeleider.

In deze periode kwam ik erachter dat alle universiteiten en dan vooral hogescholen, maar ook begeleiders en studenten, ongeveer dezelfde problemen ervaren. Deze problemen weet ik op te lossen, en ik heb 1000+ studenten helpen afstuderen. Inmiddels heb ik een systeem ontwikkeld dat nog meer studenten en begeleiders kan helpen met hbo-scripties.

Daarbij geef ik inmiddels zes jaar les aan de Universiteit Utrecht, over enerzijds het Midden-Oosten en Oost Azië, en anderzijds (serious) games en simulaties.

Toen het kabinet begin 2020 het land in lockdown zette, en ook de universiteiten fysiek sloten, wist ik dat dit een game changer was. Daarom heb ik met collega's en studenten het Utrecht Institute for Crisis and Conflict Simulation (UICCS) opgericht. Hier bouwen en spelen we games en simulaties om de wereld om ons heen beter te begrijpen en, zo mogelijk, te voorspellen.

Onderwijs in een post-pandemische wereld kan slimmer, sneller en speelser. Via TMH - en samen met jou - wil ik dat mogelijk maken.

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief of neem contact met me op:

tim [at] teachmehowtodothat.com

Schrijf je in, ontvang nieuwe ideeën en praat mee!
* verplicht