Teachmehow
todothat


Even voorstellen: Tim Goudriaan
(BA, LL.M.)


Teachmehowtodothat (TMH) richtte ik in in 2015 op, toen nog onder de naam Scriptiebegeleider. Aangezien ik zelf alle obstakels van het scriptie schrijven heb meegemaakt maar ook heb overwonnen, heb ik deze ervaring jarenlang ingezet als externe scriptiebegeleider.

In deze periode kwam ik erachter dat alle universiteiten en dan vooral hogescholen, maar ook begeleiders en studenten, ongeveer dezelfde problemen ervaren. Studenten weten niet waar ze moeten beginnen, lopen vast, en zien door de bomen het bos niet meer. Deze problemen weet ik op te lossen, en ik heb dan ook meer dan 1000 studenten helpen afstuderen. Inmiddels heb ik de Scriptie Starterskit voor hbo-studenten en deze Scriptie Knowledge Base ontwikkeld, die studenten helpen met het uitvoeren van hun afstudeeronderzoek en het schrijven van hun scriptie.

Naast mijn werk bij TMH ontwerp en organiseer ik educatieve (serious) games en simulaties voor overheid, bedrijven en onderwijsinstellingen in binnen- en buitenland. Ik ben medeoprichter van het Utrecht Institute for Crisis and Conflict Simulation, bestuurslid van spelsimulatie-vereniging SAGANET, en trainer bij The Pax Ludens Foundation. Daarnaast schrijf ik in verschillende media over onderwijs en innovatie. Tussen 2016 en 2022 gaf ik als docent bij University College Utrecht en de Universiteit Utrecht (UU) les over internationale veiligheid, secret intelligence en conflict simulaties, met een focus op het Middenoosten, Oost Azië en Oekraïne. In 2022 werkte ik tevens als adviseur Game Based Learning bij het Centre for Academic Teaching van de UU.

Vragen? Stuur me een bericht op tim [at] teachmehowtodothat.com

Bekend van onder andere:
Teachmehowtodothat heeft meer dan 1000 studenten geholpen aan 20+ hogescholen, 10+ universiteiten en 60+ opleidingen, bij onder andere:
Aan de slag met je scriptie? Ontvang TMH's beste materialen.

(Ik zal je niet spammen en je kunt je altijd uitschrijven)

* verplicht