/

About Tim

Tim Goudriaan Teach Me How To Do That

Even voorstellen: ik ben Tim Goudriaan


Ik ben oprichter van Teachmehowtodothat (TMH), mede-oprichter van het Utrecht Institute for Crisis and Conflict Simulation (UICCS), en docent aan de Universiteit Utrecht. Ik leg graag dingen uit en maak daarbij veel handgebaren (zie boven).

Via TMH doe ik verslag van mijn jarenlange ervaring als (externe) scriptiebegeleider in het hbo en op de universiteit, het gebruik van (serious) games en simulaties in het onderwijs, en het aanleren van praktische vaardigheden in online of hybride omgevingen.

Ik pak het scriptieproces anders aan dan de meeste “experts” of bureaus


En met succes: meer dan duizend hbo- en wo-studenten hebben de afgelopen vijf jaar gebruik gemaakt van mijn begeleiding om sneller en slimmer af te studeren. Ik ben één van de meest ervaren externe scriptiebegeleiders van Nederland, en ik zet mijn ervaring en expertise graag in om ook jou te helpen af te studeren. 

Ik geloof niet in ‘zoveel mogelijk’ lezen of ‘gewoon maar’ beginnen. In plaats daarvan laat ik je zien hoe je je kunt richten op de 5-8 belangrijkste zaken die de absolute basis vormen van een goede scriptie en waarmee je weken zo niet maanden kunt besparen. Leer dit, pas het toe, studeer af, en ga verder met je leven.

Mijn aanpak heeft studenten helpen afstuderen aan meer dan 20 hbo-instellingen, meer dan 10 universiteiten, en bij meer dan 60 opleidingen in Nederland en daarbuiten.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en find out how to do that!

Schrijf je in en blijf op de hoogte.
* verplicht