Weet je niet waar je moet beginnen of zie je door de bomen het bos niet meer? Zoek je duidelijke uitleg, overzicht en structuur? Dan is de Hbo-onderzoek Starterskit misschien wel iets voor jou!

De Hbo-onderzoek Starterskit is een uitgebreid en overzichtelijk vierstappenplan voor hbo-studenten om slimmer en sneller met hun hbo-onderzoeksopdracht en scriptie aan de slag te gaan.

De Starterskit is gebaseerd op ruim 7 jaar ervaring met meer dan 1000 studenten aan bijna alle hogescholen en universiteiten in Nederland. Veel hbo-studenten lopen vroeg of laat vast met hun (afstudeer)onderzoek: de Starterskit maakt duidelijk wat je opleiding van je verwacht zodat je snel (weer) aan de slag kunt!

(Af)studeren met de Starterskit

Bespaar jezelf dure scriptiebegeleiding, en voorkom dat je weken of misschien wel maanden uitloopt. Voor maar €99,- krijg je een heel jaar toegang tot alle materialen in de Starterskit. Voor €14,99 per maand krijg je dezelfde toegang en kun je iedere maand opzeggen. Kies hieronder voor betaling met creditcard of klik hier voor betaling met iDEAL. De Starterskit is compatible met tablets en smartphones.

Vragen of opmerkingen? Of heeft u een voucher en kunt u niet met creditcard betalen? Neem gerust contact op met tim [at] teachmehowtodothat.com.

Voor wie is de Starterskit?


De Starterskit is geschikt voor hbo-studenten die een onderzoeksopdracht of scriptie moeten schrijven. Sommige studenten zetten de kit in als ondersteuning tijdens hun studie of als voorbereiding op een onderzoeks- of afstudeeropdracht. Anderen gaan ermee aan de slag wanneer ze al met hun onderzoek zijn begonnen. Ook afstudeergroepjes samen, universitaire studenten en zelfs begeleiders maken gebruik van de Starterskit.

De materialen uit de kit zijn getest met studenten van tientallen opleidingen: uiteenlopend van Commerciële Economie en (Technische) Bedrijfskunde tot Rechten en SJD, en van Verpleegkunde en Social Work tot Toegepaste Psychologie. Dit alles bij onder andere deze hogescholen:

In de Starterskit vind je dan ook allerlei voorbeelden uit deze en andere vakgebieden die jij als voorzetje of opzet kunt gebruiken. Wat ik je kan aanleren, werkt. Je voorgangers weten dit al:


"Eerst dacht ik dat ik deze thesis nooit af zou krijgen... Daarna was het opeens heel duidelijk."


"Ik heb de Starterskit gebruikt voor één van mijn verslagen en tot mijn eigen verbazing haalde ik een 9! En dat terwijl ik altijd zessen en zevens haal."


Geen tijd te verliezen dus. Ga daarom meteen aan de slag, zodat je aan jezelf - maar ook aan iedereen om je heen, ouders, vrienden, familie - kunt laten zien dat je het kan!Een goed begin is het halve werk


Dit laat ik je graag zien door mijn beste materialen meteen naar je toe te sturen.

 

De Hbo-onderzoek Starterskit, voorheen bekend als de Hbo-scriptie Starterskit, helpt studenten in alle fases van hun studie waarbij zij met onderzoek aan de slag gaan.

Stap-voor-stap


Deze Starterskit kan je dus veel tijd, geld en energie besparen. In plaats van allemaal losse random en tegenstrijdige uitleg op het internet en vanuit je opleiding, biedt de Starterskit een duidelijk, samenhangend en overzichtelijk vierstappenplan. Al mijn ervaring, expertise en geteste materialen heb ik voor jou overzichtelijk op een rijtje gezet. Op deze manier weet je altijd waar je moet beginnen, en voorkom je dat je vastloopt.

Dit is hoe de Starterskit eruit ziet:

De Hbo-onderzoek Starterskit
  Voorbereiding: Beginnen met je onderzoek
Available in days
days after you enroll
  1. Bouw een structuur
Available in days
days after you enroll
  2. Verzamel bronnen (en doe onderzoek)
Available in days
days after you enroll
  3. Vind een onderwerp
Available in days
days after you enroll
  4. Schrijf inleiding
Available in days
days after you enroll
  EXTRA - TOOLBOX
Available in days
days after you enroll

Waarom werkt deze aanpak?


Kijk, ik heb als scriptiebegeleider gedurende 7 jaar met meer dan 1000 studenten werkelijk alles wat fout kan gaan, fout zien gaan. Toch wisten talloze studenten die problemen met mijn hulp op te lossen, hun vakken te halen én af te studeren. Ik weet namelijk precies hoe beoordelaars naar jouw tekst kijken en wat je opleiding van jou verwacht, wat de meest gemaakte fouten door studenten, docenten én begeleiders zijn – en hoe jij die kunt voorkomen.

Dit leg ik je allemaal uit in deze cursus.

Omdat je met de Starterskit weet wat er van je verwacht wordt, ga je meer zelfverzekerd de rest van je onderzoek tegemoet. Studenten halen na weken, maanden of zelfs jaren worstelen hun vak, of krijgen een ‘Go’ voor hun onderzoeksvoorstel of PvA. Zoals ouders van een student zeiden:


"Dit hadden we veel eerder moeten doen!"


Met de Starterskit help ik je ook op andere vlakken. Heb je moeite met academisch of zakelijk schrijven? Ook daar vind je in de cursus uitleg over: ik geef je tips voor meer structuur en voor het schrijven van goede alinea's. Je krijgt uitleg over het structureren van hoofdstukken, het schrijven van alinea's, en zelfs lijsten met handige signaalwoorden.

Dus of je nu volgende week begint, volgende maand, of zelfs pas volgend jaar: wat studenten waarderen is de gemoedsrust die een concreet en overzichtelijk stappenplan als deze hen vandaag al geeft.

Als je professioneel werkt wilt leveren, dan luister je naar de professionals. In de Starterskit vind je dan ook interviews met organisatieadviseur Moritz Knapp die je extra praktische tips geeft voor het beginnen met je onderzoek.

Niet goed, geld terug


O, en voor ik het vergeet: als deze cursus niet voor jou werkt, dan krijg je je geld terug. Laat me binnen 30 dagen weten waarom de Starterskit voor jou niet werkt, en ik maak het volledige bedrag naar je terug over - no questions asked.

Gebruik de Starterskit als stok achter de deur: voor €99,- voor een jaar of voor €14,99 per maand krijg je toegang tot de Starterskit. Klik hier voor betalen met iDeal of kies één van de opties hieronder voor betaling met creditcard.