Scriptie Starterskit™

voor hbo-studenten

De Scriptie Starterskit is de duidelijkste en overzichtelijkste (video)gids voor hbo-studenten om hun scriptie te schrijven. Je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak en scriptie worden - met behulp van de Starterskit - sneller en met een hoger cijfer goedgekeurd.


De Starterskit is gebaseerd op ruim 7 jaar ervaring als scriptiebegeleider van hbo-studenten. Meer dan 1000 studenten aan ruim 60 opleidingen en 20 hogescholen, hebben deze materialen gebruikt om weken of zelfs maanden eerder af te studeren.


Hoe werkt de Starterskit?


 

Begin nu met afstuderen


Studenten weten met de Starterskit precies hoe ze moeten beginnen met hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie. Als ervaren scriptiebegeleider weet ik precies hoe beoordelaars naar je tekst kijken, waarom teksten worden goed- en afgekeurd, welke fouten het meest gemaakt worden - en natuurlijk hoe jij dit kunt voorkomen. Dit leg ik je allemaal uit in deze cursus.

De Starterskit betaalt zichzelf in principe altijd terug. Studenten studeren dan ook weken of zelfs maanden eerder af (met een hoger cijfer): zo betaal je dus minder collegegeld, verdien je eerder salaris, en beperk je of bespaar je jezelf dure scriptiebegeleiding! Stel dus niet langer uit: voorkom dat je vastloopt en door de bomen het bos niet meer ziet.

Hieronder kun je met creditcard betalen. Betaal je liever met iDEAL? Geen probleem - stuur me even een bericht op tim [at] teachmehowtodothat.com.

€49,- voor 1 jaar
€9,99 per maand

Liever klein beginnen?


Drie van de vier stappen uit de Starterskit zijn ook los verkrijgbaar. Zoek jij een onderwerp, wil je een logische structuur bouwen, of wil je al je inleiding schrijven? Ga dan aan de slag met deze mini-cursussen. Deze cursussen bevatten alle video's, colleges, voorbeelden, hulpdocumenten, tips, tricks, en opzetjes uit de Starterskit die relevant zijn voor dit onderdeel. Ook hier krijg je een jaar lang toegang.

Stappenplan & handvatten


Hieronder staat de volledige inhoud van de Starterskit. Al deze video's, colleges, structuur, uitleg, hulpdocumenten, voorbeelden en opzetjes staan nu voor je klaar:

  Voorbereiding: wat je moet weten vóórdat je begint
Available in days
days after you enroll
  Stap 1: Bouw de "perfecte" structuur
Available in days
days after you enroll
  Stap 2: Verzamel de juiste bronnen
Available in days
days after you enroll
  Stap 3: Vind een relevant onderwerp
Available in days
days after you enroll
  Stap 4: Schrijf een goede inleiding
Available in days
days after you enroll
  Stap 5: Theorie / Theoretisch Kader (in aanbouw)
Available in days
days after you enroll
  Stap 6: Methodologie / Methoden (in aanbouw)
Available in days
days after you enroll
  EXTRA - TOOLBOX
Available in days
days after you enroll

Wat zeggen studenten?


Ik wist niet waar ik moest beginnen en zag door de bomen het bos niet meer. Met de Starterskit had ik eindelijk concrete handvatten en wist ik wat ik moest doen.

Student Communicatie


Bij de opleiding vond ik niet de tools of het overzicht dat ik nodig had, raakte in paniek en kon niet meer normaal nadenken. De cursus was precies wat ik nodig had omdat die duidelijk liet zien hoe ik het moest aanpakken, mijn gedachten kon ordenen en ze helder geformuleerd op papier kon zetten. 

Student Lerarenopleiding Engels


Dagenlang zat ik achter mijn scherm zonder een idee van wat ik moest doen. Dankzij de Starterskit heb ik nu eindelijk structuur en een plan!

Student Commerciële Economie

Ik begin pas volgend jaar met mijn scriptie maar ik wilde me alvast inlezen en goed voorbereiden. Van mijn opleiding kreeg ik maar geen informatie en moest ik maanden wachten, dus ben ik met de Starterskit aan de slag gegaan. Ik heb nu al de helft van m'n plan van aanpak af, en weet precies hoe ik 'm straks goedgekeurd kan krijgen.

Student Accounting


Dit hadden we veel eerder moeten doen.

Ouders van student


Ik heb letterlijk 2x twee weken aan onnodig werk bespaard door tips uit de Starterskit. (ben pas net begonnen)

Student Verpleegkunde


Eigenlijk zou mijn opleiding dit moeten bieden, maar ben zo blij dat ik dit heb gevonden!

Student Social Work

Meer dan 1000 studenten aan ruim 60 opleidingen en 20 hogescholen zoals hieronder, hebben deze materialen gebruikt om weken of zelfs maanden eerder af te studeren.

Op deze wijze kun je binnen no-time een onderzoekstekst schrijven die voldoet aan de richtlijnen van je opleiding.

Ook als je nog nooit eerder zo'n onderzoek hebt uitgevoerd!

Voor wie is de Starterskit?


De Starterskit is geschikt voor hbo-studenten die begonnen zijn met hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, of scriptie - of zich daarop goed willen voorbereiden. In dit stappenplan vind je professionele uitleg van experts, maar vooral ook de basis van structureren, schrijven en onderzoek uitvoeren.

Je kunt dus aan de slag met de Starterskit als je:

  • niet goed weet waar je moet beginnen,
  • (nog) zoekende bent in wat je moet doen voor je afstuderen,
  • nog geen documenten of uitleg vanuit je opleiding hebt ontvangen,
  • hele strenge criteria of richtlijnen vanuit je opleiding krijgt, of
  • je gewoon goed wilt voorbereiden met een concreet en duidelijk stappenplan.

Je kunt deze cursus in principe gebruiken voor alle soorten hbo-opleidingen en -afstudeeropdrachten. Honderden studenten van aan onderstaande hogescholen hebben de afgelopen jaren met deze materialen gewerkt, of schrijven nu hun onderzoekvoorstel, plan van aanpak en scriptie met behulp van de Starterskit.

Niet goed? Geld terug


Probeer de Starterskit gewoon 30 dagen uit. Is 't toch niet wat je ervan verwacht? Dan kun je gewoon een berichtje sturen en krijg je je geld terug - no problem!

€49,- voor 1 jaar
€9,99 per maand
© Teachmehowtodothat 2021


Terms of Use

Privacy Policy