1-Op-1 Scriptiebegeleiding

Je scriptie is de afsluiting van jaren studie. Hiermee kun je aan je opleiding - maar vooral ook aan jezelf, je vrienden en familie - laten zien dat je het kan! Voor veel studenten is dit een uitdagende en ook leerzame ervaring. Maar soms kun je er ook als een berg tegenop zien, of voelt het als een blok aan je been. Je weet niet waar je moet beginnen, ziet door de bomen het bos niet meer, en voor je het weet loop je vast. Veel studenten vertellen mij dan ook: 'ik wil gewoon weten wat er van mij wordt verwacht.'

Als externe scriptiebegeleider en als universitair docent heb ik, Tim Goudriaan, de afgelopen jaren 1000+ studenten aan 20+ hogescholen, 10+ universiteiten en 60+ opleidingen helpen afstuderen. Ik weet dus precies hoe begeleiders en beoordelaars naar jouw tekst kijken. Deze kennis en ervaring zet ik graag in om jou te ondersteunen met je scriptie.

Scriptiebegeleiding vindt online plaats. Via (video)calls is er ruimte voor overleg, vragen, sparren en soms broodnodige motivatie natuurlijk. Via e-mail kunnen documenten tussendoor worden opgestuurd voor feedback, en is er ruimte voor (korte) vragen - zodat je snel weer verder kunt.

Inclusief Starterskit

Scriptiebegeleiding bij Tim/Teachmehowtodothat is altijd inclusief de Scriptie Starterskit. De Starterskit bestaat uit video's, hulpdocumenten, voorbeelden, studiehacks en nog veel meer - bij elkaar gezet in een overzichtelijk stappenplan. Dit stappenplan kan je houvast geven als je net begint, maar het is niet noodzakelijk dat je het precies volgt. Als je liever op je eigen volgorde werkt, of je gaat er pas in een later stadium mee aan de slag, dan kun je de modules (stappen) ook gewoon los door elkaar gebruiken.

Aan de slag!


Heb je behoefte aan ondersteuning met je scriptie (of in het geval van ouders, voor uw zoon of dochter)? Wacht dan niet langer, en laten we aan de slag gaan!

Dit kan voor een korte periode van 5 uur, of voor een wat langere periode van 10 uur. Schrijven jij en een vriend of vriendin allebei je scriptie, en kunnen jullie daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan kan het DUO-pakket een goede optie zijn. Hierbij kunnen jullie je uurverdeling zelf bepalen - gewoon ieder 10, of bijvoorbeeld 12 uur voor de één en 8 uur voor de ander. Per pakket is 1 uur gereserveerd aan mijn kant voor inlezen en feedback geven en toesturen.

Voor een (kort) kennismakingsgesprek en eventuele vragen: stuur een mailtje naar tim [at] teachmehowtodothat.com.

Mocht je al overtuigd zijn, en vooral snel aan de slag willen? Door op onderstaand pakket te klikken kom je bij een betaalverzoek voor de helft van de totaalprijs. Volg de instructies. Binnen 24 uur neem ik contact met je op en ontvang je een factuur. Binnen 3 werkdagen ontvang je feedback, en start de begeleiding. Scriptiebegeleiding is als onderwijsdienst vrijgesteld van btw, en kan doorgaans van de belastingaangifte worden afgetrokken.

Teachmehowtodothat heeft meer dan 1000 studenten geholpen aan 20+ hogescholen, 10+ universiteiten en 60+ opleidingen, bij onder andere: