1-Op-1 Scriptiebegeleiding

Je scriptie is de afsluiting van jaren studie. Hiermee kun je aan je opleiding - maar vooral ook aan jezelf, je vrienden en familie - laten zien dat je het kan! Voor veel studenten is dit een uitdagende en ook leerzame ervaring. Maar soms kun je er ook als een berg tegenop zien, of voelt het als een blok aan je been. Je weet niet waar je moet beginnen, ziet door de bomen het bos niet meer, en voor je het weet loop je vast. Veel studenten vertellen mij dan ook: 'ik wil gewoon weten wat er van mij wordt verwacht.'

Als externe scriptiebegeleider en als universitair docent heb ik, Tim Goudriaan, de afgelopen jaren 1000+ studenten aan 20+ hogescholen, 10+ universiteiten en 60+ opleidingen helpen afstuderen. Ik weet dus precies hoe begeleiders en beoordelaars naar jouw tekst kijken. Deze kennis en ervaring zet ik graag in om jou te ondersteunen met je scriptie.

Scriptiebegeleiding vindt online plaats. Via (video)calls is er ruimte voor overleg, vragen, sparren en soms broodnodige motivatie natuurlijk. Via e-mail kunnen documenten tussendoor worden opgestuurd voor feedback, en is er ruimte voor (korte) vragen - zodat je snel weer verder kunt.

Inclusief Starterskit
(en Tim)

Mijn naam is Tim en ik ben de man die je kan helpen om de scriptie te schrijven waar je altijd al van droomde. Als je het gevoel hebt dat je niet weet waar je moet beginnen, of dat je vastloopt tijdens het schrijven van je scriptie, of als je gewoon overzicht en structuur zoekt, dan ben ik de perfecte persoon om jou te begeleiden.

Scriptiebegeleiding bij Tim en Teachmehowtodothat is altijd inclusief de Scriptie Starterskit.

Leun gerust op mijn jarenlange ervaring en expertise. Meer dan 1000 studenten aan 60+ opleidingen aan tientallen hogescholen en universiteiten gingen je de afgelopen jaren voor. Met mijn gestructureerde en overzichtelijke aanpak zal je niet meer (of in ieder geval minder!) vastlopen en zal je gemakkelijker en met meer plezier door je scriptie heen kunnen werken.

Kortom, als je op zoek bent naar een enthousiaste en professionele scriptiebegeleider die je (online) kan helpen met je scriptie, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Dus waar wacht je nog op? Laat me jou helpen om je scriptie te schrijven en laten we samen lachen om al die moeilijke concepten en rare richtlijnen die je tegenkomt!

Tot snel!

Aan de slag!

Heb je behoefte aan ondersteuning met je scriptie (of in het geval van ouders, voor uw zoon of dochter)? Wacht dan niet langer, en laten we aan de slag gaan!

Het lijkt mij in ieder geval leuk om jou te mogen begeleiden. Dit kan voor een korte periode van 5 uur, of voor een wat langere periode van 10 uur.

Schrijven jij en een vriend(in) tegelijk je scriptie? Dan kan het DUO-pakket een goede optie zijn. Hierbij kunnen jullie je uurverdeling zelf bepalen - gewoon ieder 10, of bijvoorbeeld 12 uur voor de één en 8 uur voor de ander.

Per pakket is 1 uur gereserveerd aan mijn kant voor inlezen en feedback geven en toesturen.

Hoe werkt het?

1. Contact

Stuur je contactgegevens en eventuele vragene naar tim [at] teachmehowtodothat.com. Binnen 24 uur krijg je een reactie (op werkdagen).

2. Kennismaking

We bellen, maken kennis, bespreken je situatie, en kijken - zonder verplichtingen - wat er mogelijk is. Het is belangrijk dat er een klik is natuurlijk, dus: relax.

3. Aanleveren documentatie & feedback

Je stuurt alle relevante informatie en vragen die je hebt op, die ik voorzie van concrete uitleg, feedback en advies waar je wat mee kunt.

4. Eerste afspraak

We spreken (digitaal) af, bespreken je feedback, en maken een overzichtelijk plan met concrete handvatten.

5. Verdere afspraken

We spreken verder digitaal of telefonisch af, om jou gemotiveerd, stapsgewijs en met een beetje humor door je onderzoek heen te loodsen.

Wat kost het?

Hieronder staan de kosten per pakket, variëren van gemiddeld tot gevorderd. Wil je je scriptie samen met een vriend(in) of mede-student schrijven? Dan is het DUO-pakket een optie. De uren binnen dit pakket mag je onderling verdelen zoals je dat zelf wilt.

Mocht je al overtuigd zijn, en vooral snel aan de slag willen? Door op onderstaand pakket te klikken kom je bij een betaalverzoek voor de helft van de totaalprijs. Volg de instructies. Binnen 24 uur neem ik contact met je op en ontvang je een factuur. Binnen 3 werkdagen ontvang je feedback, en start de begeleiding.

Teachmehowtodothat heeft meer dan 1000 studenten geholpen aan 20+ hogescholen, 10+ universiteiten en 60+ opleidingen, bij onder andere: